Jobba med oss

Här listar vi våra aktuella jobberbjudanden

Vi på Quality Care är måna om både personal och kunder och vill därför kunna erbjuda en rad specialistområden med en bred kompetenskrets.

2022-11-28

Nu rekryterar vi en mottagningssköterska

Söker du ett arbete där du möter många trevliga kunder och patienter i en positiv arbetsmiljö? Vi söker dig som vill jobba heltid på vår fina mottagning Quality Care i centrala Stockholm.

På mottagningen arbetar ett flertal specialistläkare med mycket lång erfarenhet inom allmän- och internmedicinska områden, neurologi, kardiologi, infektion och dermatologi. Vi arbetar tillsammans i team inom det medicinska området och arbetsrelaterad hälsa. Vår gemensamma kompetensbredd ger snabbt och effektiv vård, utredning och behandling. Vi erbjuder en helhetslösning med allt från sjukvård till friskvård.

Om dig:

Du som söker ska ha god förmåga till självständigt arbete med eget ansvarstagande. Vi sätter stort värde på god samarbetsförmåga, kreativitet, flexibilitet och ett helhetstänk. Du skall tycka om att arbeta i en mindre arbetsgrupp.

Om arbetet:

Du arbetar i journalsystemen WebDoc och KuraLink där bokningar och journalföring utförs. I dina arbetsuppgifter ingår teamarbete med läkare vid undersökningar, egna sjuksköterskemottagningar med ex spårkontroller/omläggningar, spirometrier, EKG, blodprovstagningar mm. Du kommer även att ha hand om telefontiden, övrig administration samt i dina arbetsuppgifter ingår också att utföra hälsoundersökningar.

Vi söker:

  • Vi söker dig som är utbildad sjuksköterska
  • Du är van vid att arbeta självständigt, är trygg i din yrkesroll och mån om att ge god service och gott bemötande
  • Vi ser att du är driven, ansvarstagande och gillar utmaningar
  • Gärna har erfarenhet av mottagningsarbete
  • Gärna har erfarenhet av arbete med privat- och försäkringskunder.

Start: Enligt överenskommelse

Tjänstgöringsgrad: 100% 

Ansökan och kontakt:

Hoppas att du tycker att det låter spännande och att du är nyfiken på att veta mer om oss. Om du har frågor kontakta gärna verksamhetschef Ulrika Engel 08–42842694. Sista ansökningsdag är 2022-12-16. Skicka ansökan till: ulrika.engel@qualitycare.docksal

Vår verksamhet

Företagshälsan

Vår företagshälsa riktar sig framför allt till mindre och medelstora tjänsteföretag och entreprenörsföretag. Vi har även en specialinriktning gentemot företag inom kultur, teater, filmproduktion där vi byggt upp specialkompetenser kopplat till annorlunda och föränderlig arbetsmiljö.

Specialistläkarmottagningen

Vår specialistläkarmottagning är en viktig resurs gentemot våra företag och deras anställda. Vi är även leverantörer av specialistsjukvård till flertalet försäkringsbolag såväl svenska som internationella. Vår kundgrupp blir dessutom alltmer internationell.

Det finns många utmaningar och en spännande framtid för dig som läkare som vill vara med att utveckla ett spännande vårdkoncept där vi dessutom arbetar mycket proaktivt.

Premium

Vi riktar oss dels till företagsledare, ledningsgrupper, chefer och vd med ett specifikt hälsokoncept anpassat för dem. Det är ett abonnemang som består av en årlig omfattande och bred hälsoundersökning som tar upp hälsans olika aspekter samt tillgång till hälsoexpertis och läkare inom Quality Care.

Avancerade hälsoundersökningar med speciell inriktning på att förebygga och hitta tidiga signaler på hjärt- och kärslsjukdom och cancer. Hälsoundersökningarna är av olika typer och storlek, där hjärt- och kärlundersökningar samt magnetkamera screening ingår.

Övrigt

Vi planerar att utöka vår mottagningsverksamhet till kvällar och lördagar, varför vi även söker sköterska som vill tjänstgöra dessa tider. Utöver specialistläkare så kommer det även att erbjudas vaccinationer och friskintyg m.m. dessa tider

Skulle du vilja arbeta hos oss, eller ha ett samarbete med oss? Skicka gärna in en spontanansökan!

Känner du att du skulle vara en stor tillgång till vår verksamhet? Du kanske driver annan verksamhet och ser möjliga synergier med oss. Skicka då in en intresseanmälan till oss. Vi sparar då din anmälan och hör av oss till dig.

När en tjänst blir ledig, ber vi dig skicka in ditt fullständiga CV och komma förbi på ett personligt möte.