Hälsoundersökningar och friskintyg

Läkarundersökningar & friskintyg

Vi på Quality Care erbjuder avancerade hälsoundersökningar till dig som privatperson, dig i företagsledande ställning och dina anställda men även till dig med ett premiumabonnemang. En hälsoundersökning kan fånga upp symtom på psykisk och fysisk ohälsa innan de orsakar allvarlig sjukdom. Vi menar att många sjukdomar helt kan förebyggas med preventiva åtgärder vilket skapar förutsättningar för ett långt och friskt liv.

Utöver våra egna läkare finns ett upparbetat nätverk med en rad specialister såväl lokalt som internationellt. Hos oss kan du även få hjälp med friskintyg, vaccinationer och resemedicin och mycket annat.

Utöver snabba tider till våra läkare finns en rad tjänster för dig t.ex.

  • Hos oss kan du få hjälp med i stort sett allt gällande friskintyg. Tex utlandstjänstgöring/studier utomlands, körkort högre behörighet, adoption, försäkringar.
  • Hälsoundersökningar, du har ett utbud av allmänna och speciellt inriktade hälsoundersökningar i olika omfattning och prisklasser. Dessutom erbjuder vi digitala hälsoundersökningar med eller utan uppföljning av läkare via videosamtal

Våra mest efterfrågade hälsoundersökningar

Här presenterar vi våra undersökningar Quality Basic, Quality Large, Quality Advanced kvinna och man och Quality Executive med magnetröntgen. Undrar du något eller vill diskutera annan hälsoundersökning, varmt välkommen att höra av dig. Telefon: 08-428 426 00.