Quality Care blir en del av Feelgood 

Feelgood har den 20 juni 2023 tecknat avtal om att överta Quality Cares verksamhet. Affären är en del av Feelgoods tillväxtstrategi och stärker positionen som ledande hälsoföretaget för det moderna arbetslivet.

Quality Cares unika koncept och premiumtjänster får nu möjlighet att expandera och utvecklas på ett säkert och tryggt sätt. Genom förvärvet tillför Quality Care till Feelgood ytterligare spjutspetskompetens och affärserbjudande, framför allt i form av premiumtjänster inom hälsa och specialistläkarmottagning med mycket bred kompetens. Samtidigt breddas Quality Cares verksamhet med all den kompetens som Feelgood har.

– I Feelgoods uppstartsfas för många år sedan var jag med i styrelsen och hade även ett ägande i bolaget. Därför känns det väldigt bra att få sluta cirkeln och ankra upp Quality Care i Feelgood och få en stark och ekonomiskt stabil ägare till vår verksamhet med de koncept, visioner och utvecklingspotential som Feelgood står för, säger Lars-Göran Kjellin, vd på Quality Care

– Quality Care har ett genomarbetat hälsokoncept, specialistläkarverksamhet med mycket bred kompetens och ett attraktivt premiumerbjudande. Med detta är förvärvet ett viktigt steg i att vi på Feelgood stärker och breddar vårt erbjudande. Jag ser fram emot att tillsammans med Quality Care stärka våra kundrelationer, säger Joachim Morath, vd på Feelgood.

Förvärvet genomförs genom ett så kallat inkråmsförvärv. Tillträde till förvärvet planeras till 1 oktober 2023.

Om Feelgood

Feelgood är Sveriges ledande hälsoföretag för det moderna arbetslivet. Feelgood hjälper företag och organisationer att förbättra produktivitet och sänka kostnader genom att arbeta systematiskt och förebyggande med arbetsmiljö, hållbar hälsa, ledarskap, medarbetarskap och vid behov rehabilitering eller krishantering. Bolaget har idag drygt 1 000 medarbetare som möter kunderna både digitalt och på 127 platser i Sverige. Totalt omfattar Feelgoods 8 000 kunder 1,2 miljoner svenskar. Feelgood grundades 1995 och ägs sedan 2021 av den finska vårdkoncernen Terveystalo Healthcare OY. www.feelgood.se